Úklidové prostředky LAVON se postarají o čistotu vašeho domova

Hledáte účinný bič na nečistoty ve své domácnosti? Disponujete širokou škálou čisticích prostředků, které se vám v boji s nečistotami neosvědčily? Pak vám přinášíme tip na značku Lavon, za jejichž výrobou stojí česká firma Lavon Trade. Domácí čisticí prostředky Lavon zahrnují širokou škálu účinných prostředků, jež se postarají o úklid celé vaší domácnosti. Využití najdou nejen v domácnosti, ale i v gastronomii, školství, úřadech či různých firmách.

Domácí čisticí prostředky s univerzálním použitím

Domácí čisticí prostředky Lavon najdou využití pro mytí a čištění téměř jakéhokoliv povrchu, jelikož si můžete vybrat z široké škály produktů. Postarají se tak o čistotu podlah, vyčištění zašlé špíny, odstranění mastnoty ze sporáku či odvápnění kávovaru. Pomohou vám tak vyčistit a odstranit všechny nečistoty, se kterými si jiné domácí čisticí prostředky nedokázaly poradit. Kromě vysoké účinnosti produktů oceníte i příznivou cenu jednotlivých čisticích prostředků.

Mezi oblíbené produkty Lavon patří například univerzální mycí prostředek na podlahy a povrchy, přípravek na mytí nádobí s vysokou odmašťovací schopností, sanitární přípravek na čištění koupelen, víceúčelový odvápňovač na odstranění vodního kamene a rzi, čisticí krém na různé povrchy, WC gel apod. V sortimentu této značky nechybí ani dezinfekce na povrchy, která se postará o likvidaci virů, bakterií, plísní a dalších škodlivých látek ve vaší domácnosti. Řada těchto produktů se řadí navíc mezi ekologické čisticí prostředky, které jsou šetrné k povrchům i přírodě.

Lavon se postará i o čistotu vašich rukou

Kromě výroby čisticích prostředků pro domácnosti a firmy se společnost LAVON Trade zabývá i výrobou kvalitních mycích prostředků. Pořídit si tak můžete Lavon tekuté mýdlo v několika vůních. Tekuté mýdlo navíc obsahuje glycerin pro zajištění hebkých rukou. Pro vyšší hygienu rukou si pak můžete pořídit hygienické mýdlo s antivirovou přísadou či bezoplachový hygienický gel na ruce s dezinfekčními účinky. Se silným znečištěním rukou si pak poradí tekutá mycí pasta na ruce.