Zajistěte si profesionální úklid pro bytový dům

Vlastníte činžovní dům či panelový dům? A nemáte čas řešit pravidelný úklid společných prostor? V tom případě se obraťte na profesionální úklidovou firmu, která se postará o pravidelný úklid vašeho domu. Úklid bytového domu Teplice od profesionálů oceníte nejen vy, ale i nájemníci.

Není tomu tak dávno, kdy se o úklid společných prostor starali sami nájemníci na základě ustanovených služeb. Někde tento systém funguje dodnes. Avšak značnou nevýhodou společných služeb jsou rozpory mezi jednotlivými nájemníky, jelikož úroveň úklidu je u nájemníků často rozdílná. Nehledě na to, že úroveň bydlení se neustále zvyšuje a nájemníci tak vyžadují jistý komfort. Možná přišel čas upustit od zavedených služeb a nechat vše na profesionální firmě.

Úklid se vším všudy

Zajištěním úklidu od úklidové firmy přejdete všem sporům a stížnostem od jednotlivých nájemníků. Úklidová firma Teplice se postará o profesionální úklid společných prostor vašeho bytového domu na takové úrovni, která bude vyhovovat úplně všem nájemníkům. Mimo jiné také všichni nájemníci jistě ocení klid a ušetřený čas, který budou moci věnovat své rodině či koníčkům.

Váš dům bude zářit čistotou

Úklidové služby Teplice se postarají o kompletní úklid a odstranění veškerého nepořádku ze společných prostor bytového domu. Postarají se o mytí podlahy, schodů i zábradlí. Výjimkou nebude ani mytí oken. Úklid Teplice je schopna také zajistit úklid po malování, rekonstrukci či stavebních úpravách, aby byl váš dům vždy řádně uklizený. Úklidové služby Teplice dále zajišťují úklid kanceláří, úklid domácností atd. Zkuste také Úklid bytu Praha.

Dezinfekce prostor

Pro úklid bytových domů Teplice využívá firma Narine Cleaning nejmodernější techniku a čisticí prostředky. Mezi základní výbavu patří úklidová technika Kärcher. Pro maximální úroveň hygieny zajišťují úklidové služby Teplice i dezinfekci prostor, a to dezinfekci ozónem, horkou párou o teplotě 140 °C či pomocí Nano technologií dle čištěného povrchu. Díky tomu tak zajistí odstranění všech virů, bakterií a jiných nebezpečných látek pro lidské zdraví.